Ik ben fotograaf, maar was liever muzikant geweest. Gelukkig is mijn passie voor muziek gebleven, wat denk ik in de foto's is terug te zien.

Wijlen Hans Dijkstal, stuurde mij ooit een bedankkaart vanaf zijn ministerie na ontvangst van een foto van mij met daarin de tekst:"Als ik naar jou beelden kijk, hoor ik de muziek." Een groter compliment had ik mij niet kunnen wensen. Veel kijkplezier!


Je trouwdag is een dag om nooit te vergeten. Ik probeer met veel gevoel voor de wensen van het gelukkige bruidspaar de bijzondere momenten van deze dag in prachtige beelden te vangen. Zodat jullie het gevoel van deze dag steeds weer opnieuw kunnen ervaren


René van Kooten van Kooten gefotografeerd voor het Streekblad Zoetermeer. Zoetermeer de woon- en geboorteplaats van de zanger en musical ster. Hij had na zijn doorbraak als musicalster onder andere rollen in de musicals Aida, Beauty and the Beast en de revival van Les Misérables (alle geproduceerd door Joop van den Ende). Hij speelde in 2013 Jezus in The Passion, waar hij in hevige kou "over" de Hofvijver liep! Een ster zonder sterallures en een prachtig mens!


Het Stadstheater in Zoetermeer stond maandag 19 februari 2018 helemaal in het teken van lunchcafé De Zoetelaar. De Zoetelaar is een werk- en leerplek voor mensen met een licht verstandelijke beperking die wónen bij Ipse De Bruggen. Het lunchcafé is dringend aan een verbouwing toe en dus moest een benefietavond het nodige geld in het laatje brengen.


Gemeenteraad verkiezingen met de grote winnaar Groen Links met lijsttrekker Jordy Boerboom. De VVD is de grootste fractie met een zetel winst en grote verliezer is de partij van Robin Paalvast met 4 zetels verlies.


© Ron Jenner